Apple iPhone töltők és kábelek

Apple iPhone mobiltelefonhoz keresel töltőt vagy kábelt? Termékeink között megtalálod a kedvező árú Forcell, Blue Star és DreamTech gyártó termékeit. Mindegyik tartozékra 1 év garanciát biztosítunk. Üzletünkben történő vásárlás esetén pedig ki is próbálhatod a termékeinket.

A webáruházunkban értékesített összes Lightning csatlakozós gyors töltő kábel kompatibilis az Apple készülékekkel, így nem csak iPhone-odat, hanem más Apple-eszközöket is töltheted vele, mint például iPad stb. A gyors töltő kábelek támogatják a Power Delivery 20W (PD) és 18W (PD) gyors töltési technológiát, melynek köszönhetően gyorsan feltöltheted a készülékedet. Az 1 méteres optimális hosszúság garantálja a kényelmes használatot, és lehetővé teszi, hogy töltés közben is szabadon dolgozhass okostelefonoddal.

Gyors töltő és normál kábel Lightning csatlakozóval iPhone telefonhoz

A kábelek segítségével könnyedén tudod a lemerült Apple eszközök azonnali töltését biztosítani.

Hálózati töltők iPhone mobiltelefonhoz akár kábellel együtt is

Amennyiben töltőre és kábelre is szükséged van akkor válaszd a Forcell vagy Blue Star termékeit. A gyártók csomagban kínálják mindkét tartozékot nagyon kedvező áron.

Autós töltők iPhone készülékekhez

Szivargyújtós töltő vásárlásán gondolkozol? Kínálatunk között találsz beépített kábellel rendelkező vagy kábel nélküli autós töltőt is. A Forcell Carbon sorozat termékei támogatják a Power Delivery 3.0 gyors töltési technológiát.

ECELL.HU