COVID-19 megelőző intézkedések a Sprinter Futárszolgálat Kft.-nél

Tisztelt Vásárlóink!

A COVID-19 koronavírus intenzív európai és magyarországi terjedése miatt a Sprinter Futárszolgálat számos megelőző intézkedésként vezetett be több területen. Kiemelten fontos mindenki számára, hogy felkészültek legyünk és minden óvintézkedést megtegyünk címzettjeik egészsége érdekében.

Érintésmentes kézbesítés

  • 2020.szeptember 9-től visszaállításra került az érintésmentes kézbesítés a csomagok címzettnek történő átadása során.
  • A kézbesítéskor az átvevőknek nem szükséges aláírni a csomag átvételét igazoló dokumentumot. (olvasható név és aláírás) A csomagok átvételét igazoló aláírás helyett lehetőség van a személyes adatok megadására a helyszínen: saját névét, okmány típusát, az okmány számának utolsó 4 karakterét bediktálhatja a futárnak.
  • A kézbesítés során a Futároktól maszk viselését kérte a Sprinter Futárszolgálat Kft. és a kézbesítések között továbbra is folyamatos fertőtlenítés történik a gépjárműben.

Bankkártyás fizetés – Címzett kommunikáció

  • Kérjük a címzetteket, hogy utánvétes fizetés alkalmával a bankkártyás fizetést részesítsék előnyben a futárnál – ennek elérhetőségéről a futárunknál érdeklődhet a címzett.
  • Amennyiben a címzett az utánvét összegét készpénzben szeretné teljesíteni, úgy kérjük, hogy próbáljon meg pontos összeggel készülni.

Karanténban lévő címek

  • Karanténban tartózkodó személyek otthonába a Sprinter Futárszolgálat Kft. nem vállal kézbesítést. Amennyiben a kézbesítés során karanténra vonatkozó jelzéssel találkoznak a futárok a címen, úgy a csomagot nem kézbesítik a vásárlónak.

Pick Pack Pont

  • A Pick Pack Pont átadópontok minden óvintézkedésnek eleget tesznek a csomagok átadása során, így a címzettek a bevásárlással vagy tankolással egyidejűleg átvehetik csomagjukat az adott átadóponton.

A Sprinter Futárszolgálat mindent megtesz annak érdekében, hogy a küldemények feldolgozása zökkenőmentesen történjen és folyamatosan biztosítsa a megrendelt csomagok kiszállítását. Amennyiben a kormány és az operatív törzs bármilyen rendeletet hoz vagy korlátozásokat vezetne be bármilyen intézmény, kerület vagy település tekintetében, úgy a Sprinter Futárszolgálat is megteszi a szükséges óvintézkedéseket.

ECELL.HU