Fizetési információk

Személyesen a 4. kerületben található üzletünkben

Üzletünkben bármilyen betéti vagy hitelkártyával, amelyiken Visa, V PAY, Mastercard, Maestro, American Express, Discover, Diners Club, vagy Union Pay logó látható tudsz fizetni. Terminálunk kezeli az NFC fizetéseket is a Google és az Apple Pay segítségével. Természetesen elfogadunk készpénzes fizetést is.

SumUp bankkártyás fizetés - ecell.hu

Fizetés bankkártyával

Válaszd ezt! Gyors, biztonságos, ingyenes és kényelmes megoldás. A bankkártyás fizetési megoldást a SaltPay (Borgun) biztosítja. Packeta csomagpont, Packeta Z-BOX, DPD pickup csomagpont vagy házhoz szállítás esetén csak át kell venned a csomagodat, más teendőd nincs.

SaltPay bankkártyás fizetés - ecell.hu

Fizetés utánvéttel

Ennél a fizetési módnál a rendelés összegét a csomag átvételekor a kiszállítást végző futárnak vagy a csomagpont munkatársának kell átadni. A Packeta Z-BOX automatáknál csak bankkártyával vagy a Packeta saját alkalmazásával tudsz fizetni. A DPD Pickup csomagpontoknál szintén csak bankkártyával tudod kifizetni a csomagodat.

Az utánvét kezelési költsége 390 Ft.

Fizetési lehetőségek az üzletünkben, webáruházunkban

Válaszd ki a Neked legmegfelelőbb fizetési módot. A legkényelmesebb és leggyorsabb megoldás a bankkártyás fizetés, ráadásul biztonságos és díjmentes.

Díjmentes

Az utánvét kezelési költsége 390 Ft.