Huawei Samsung Galaxy A31 tartozékok

Vásárolj Samsung Galaxy A31 mobiltelefonnal kompatibilis tartozékokat

Szilikon tok

Az ütésálló telefontok két részből áll. A védőtok belső része gumi, míg a külső része műanyag. A belső rész elnyeli a rázkódásokat és az ütéseket, a külső műanyag rész védi a telefont a karcolásoktól és a nagyobb fizikai sérülésektől. Tökéletes védelem és kiváló ár-érték arány jellemzi ezt a telefontokot.

Műanyag tok

A legnépszerűbb termékeink az átlátszó szilikon tokok. Ez a telefontok fényes felületű és teljesen átlátszó, így a Samsung Galaxy A31 mobiltelefon hátoldala változatlanul látható marad. Tökéletesen illeszkedik a telefonhoz és biztonságos fogást nyújt a mindennapos használat során.

Természetesen a webáruházunkban többféle telefontok közül tudsz választani, amelyek mindegyikét kiváló minőség jellemez. Termékeink között megtalálhatóak még a mintás szilikon tokok és a remek védelmet nyújtó oldalra nyíló tokok is. Megnézem a Samsung Galaxy A31 tartozékokat.

Samsung Galaxy A31 üvegfólia és 5D védőüveg

Üvegfóliák

Az üvegfólia az egyik legnépszerűbb kijelzővédő megoldás a nagyobb ütések, esések és a kijelzőt érő fizikai sérülések ellen. Mivel a Samsung Galaxy A31 kijelzője lekerekített, ezért ezek a termékek a kijelző sík részét fedik csak be, a széleket nem. Legtöbb esetben az üvegfólia egyszerűen felhelyezhető, és nem szükséges hozzá semmilyen szakértelem vagy tapasztalat!

3D és 5D kijelzővédők

A 3D és 5D kijelzővédők a mobiltelefon teljes, hajlított részeit is védő termékek, teljesen méretpontos kialakításúak. Az 5D üvegfólia az éleknél az erősebb kialakításnak köszönhetően, jobban megvédi a készülék kijelzőjét a leejtés vagy ütődés által okozott károktól. A 3D Flexible kijelzővédő fólia fokozottan ütésálló, 9H keménységű és teljesen flexibilis termék. Mivel flexibilis ezért nem reped és nem is törik.

Samsung Galaxy A31 mobiltelefonnal kompatibilis autós tartók

Autós tartó szélvédőre és műszerfalra

Jelenleg is az egyik legnépszerűbb mobiltelefon tartó a gépkocsiba. Vásárláskor figyelnünk kell, hogy az autós tartó mekkora méretű és súlyú készüléket képes biztonságosan megtartani. A Samsung Galaxy A31 6.4″ méretű, 73.1 mm széles és 185 g súlyú készülék. Célszerű rövid szárral rendelkező, minél kevesebb mozgó alkatrészből álló terméket választani, ezzel is biztosítva magunkat a lehető legcsekélyebb meghibásodástól.

Autós tartó szellőzőrácsra

Amennyiben nincs lehetőségünk szélvédőn vagy műszerfalon rögzíteni a mobiltelefonunkat, akkor érdemes elgondolkodni a gépkocsi szellőzőrács rostélyának a használatán. Nagyon praktikus és hosszútávon, esetleges készülék csere esetén kiváló megoldás lehet a mágnesfejes autós tartó használata is. Természetesen a mágnesfejes autós tartó használata során a mobiltelefonodat nem éri semmilyen káros hatás!

Fontos tanács!
A nyári időszakban hosszabb idejű, napon történő parkolás esetén célszerű az autós tartót levenni a szélvédőről, ezzel megelőzve a termék magas hőmérséklettől való eldeformálódását, sérülését. Forró nyári napokon nem ritka a 80ºC körüli hőmérséklet a gépkocsi szélvédője mögött.

Samsung Galaxy A31 mobiltelefonnal kompatibilis töltők és kábelek

Hálózati töltők

A hálózati töltő az egyik legfontosabb tartozéka a mobiltelefonunknak ezért érdemes mindig megbízható minőségű terméket választani. A mobiltelefonhoz kapott gyári hálózati töltő az általunk kínált termékekkel teljes mértékben kiváltható, mindennapos használat során is biztonságosan használható.

Töltő- és adatkábelek

Töltőkábel vásárlása esetén a Samsung Galaxy A31 mobilhoz Type-C (USB-C) csatlakozójú kábelt kell választanunk. Ez a csatlakozó teljesen szimmetrikus, ovális alakú, legalább 10000 csatlakoztatási műveletre tervezték, így nagyon tartós. Kábeleink használhatóak töltésre és adatátvitelre egyaránt.

Mire figyeljünk amikor töltőt keresünk a Samsung Galaxy A31 mobiltelefonunkhoz? A termék legalább 2A áramerősséggel legyen képes tölteni az akkumulátort, ehhez természetesen szükségünk lesz vagy a gyári kábelünkre vagy egy olyan töltőkábelre, amely minimum 2A töltőáram átvitelére képes. Ezeket az adatokat a termék adatlapján minden esetben feltüntetjük. A webáruházunkban megtalálható töltők és type-c csatlakozású kábelek minden esetben kompatibilisek, biztonságosan használhatóak a Samsung Galaxy A31 mobiltelefon töltésére és szinkronizálására is egyaránt. Természetesen a töltőkre és a kábelekre is 12 hónap garanciát vállalunk. Még több terméket ide kattintva találsz.

Samsung Galaxy A31 tartozékok sportoláshoz

Karra rögzíthető tokok

Ha futáshoz vagy sportoláshoz keresel a mobiltelefonod számára tartót, akkor megfelelő választás lehet a karra rögzíthető tok. A sport karpánt tokokkal a mobiltelefonod kijelzője könnyen kezelhető és teljes mértékben látható marad. A legtöbb termék felülete vízlepergető anyagból készült, a karra rögzítése állítható tépőzáras szíjjal történik.

Sport övtáska futáshoz

Ha futás közben több dologra is szükséged van, akkor válaszd az övtáskát. Ebbe a termékbe meglepően sok dolog belefér, és a plusz súly sem zavaró a derékon, mert közel van a test tömegközéppontjához. A legtöbb övtáska rendelkezik fülhallgató kivezetéssel, így sportolás közben is kényelmesen hallgathatod a kedvenc zenéidet.

A sportoláshoz alkalmas tartozékainkat és kiegészítőinket is 12 hónap és 14 napos pénzvisszafizetési garanciával értékesítjük. Még több tartozékok sportoláshoz ezen a linken találsz.