Szállítási díjaink

Személyes átvétel

Üzletünkben természetesen lehetőséged van személyesen is megvásárolni a termékeinket. A vásárlás előtt lehetőséget biztosítunk a termék kipróbálására. A weboldalunkon történő megrendelésedet pedig díjmentesen tudod átvenni az üzletünkben.

PACKETA

A webáruházunkban leadott megrendeléseket már a Packeta átvevőpontjaira is kérheted. A több mint 9000 átvevőponttal rendelkező vállalat nagyon kedvező árú csomagszállítása bankkártyás és utánvétes fizetés esetén is választható. A csomagok kézbesítése a kijelölt átvevőpontra 48 órán belül megtörténik, az átvételről pedig emailben és SMS-ben is kapsz értesítést.

DPD

A DPD a magyar piacon egyedülálló szolgáltatásával megadják azt az egyórás időablakot, amiből címzett pontosan fogja tudni, mikor érkezik a csomagja. Természetesen bankkártyás és utánvétes fizetés esetén is választható. Az új, myDPD weboldaluk segítségével pedig a nyomon követés és módosítás egyszerűbb, mint valaha.

Aktuális szállítási áraink

Válaszd ki a Neked legmegfelelőbb szállítási módot. Szállító partnereink magas minőségű szolgáltatást nyújtanak és megbízható, gyors kézbesítést biztosítanak.

MindígDíjmentes

Bankkártyával:1290 Ft

Utánvét esetén:1680 Ft

Bankkártyával:1290 Ft

Utánvét esetén:1680 Ft

Bankkártyával:1890 Ft

Utánvét esetén:2280 Ft

Bankkártyával:1890 Ft

Utánvét esetén:2280 Ft